Referenser från kunder

Jag har anlitat Lars och Knytta Teknik ända sen 2005. Han har hjälpt mig att bygga om i stort sett hela huset, det är egentligen bara utsidan som är densamma.

Vi har bytt plats på kök, vardagsrum och byggt en otroligt snygg ektrappa. Han har också byggt staket, växthus och nu senast, april 2014, har han bytt fönster på hela huset.Det bästa med Lars är att ingenting är omöjligt och att han ofta kommer med smarta lösningar som ger ett mervärde som man inte träffar på så ofta.

Anders Grahn, Hjärnstyrkan AB

Växthuset
 
 
Jag har anlitat Lars för att bygga om köket. Det som var extraordinärt var hur han löste logistiken. Det var inte många minuter mellan olika yrkesgrupper som det stod stilla. Det satt inte fast nånstans och utfördes väldigt professionellt. Han är snabb och kom snabbt på plats, inom en timme, när jag vid ett annat tillfälle hade en takläcka. Finns inget jag är missnöjd med och har man synpunkter och så gör han det som behövs för att åtgärda det man vill. Man känner sig aldrig besvärlig som kund, det är alltid trevligt att samarbeta med Lars och hans personal.

Joel Persson, Östersund

Lars har hjälpt dig mig med nytt kök, rivit väggar, lagt nya golv och bytt innertak. Lars och hans medarbetare är otroligt duktiga, snabba och helt enkelt toppen. Det går snabbt, han förklarar bra vad som behöver göras och ger praktiska råd som man kanske inte har tänkt på själv.

Jag känner fullt förtroende för Knytta Teknik och de kommer alltid när de sagt att de ska komma. De gör dessutom verkligen klart jobbet innan de börjar med nästa jobb.

Britt-Marie Norberg, Brunflo Buss